Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μηχάνημα πλοηγήσεως = μπαξές. Σπόρος εμφυτεύματος = λογισμικό πλοηγήσεως. Καρπός/φρούτο/λαχανικό = χάρτης…

 Το βρήκα κάπου και με άρεσε...

Δυστυχώς βλέπω ότι είμαστε όλοι μας ολίγων στενοκέφαλοι και διαβάζουμε με παρωπίδες η καταλαβαίνουμε και ερμηνεύουμε όπως μας συμφέρει και όπως μας αρέσει και όχι όπως είναι στη πραγματικότητα. Ξέρω και καταλαβαίνω ότι μερικούς τους τσίμπησε η μύγα…αλλα ο ταν πρόσθεσαν το σχόλιο /Αρθρο του κύριου αυτού δεν περίμενα να φέρει αυτά τα αποτελέσματα που βλέπω εδώ ουτε περίμενα να κατεβάσουμε το επίπεδο μας σε Νηπιακή ηλικία (όχι εγώ όχι εσύ όχι ο άλλος_ και να αρχίσουμε επιθέσεις προσωπικού περιεχόμενου… ίσα ίσα εάν δεν υπήρχε η NGI στην Ελλάδα δεν θα μιλάγαμε σήμερα για συστήματα πλοηγήσεως…ίσως σε μερικά χρόνια στο μελλον.

Καθένας διαβάζει και ερμηνεύει όπως του αρέσει και όχι όπως είναι η πραγματικότητα. Εάν δεν ηταν η NGI δεν θα μιλάγαμε καν ούτε για το Destinator.
ΑΝΤΙ να αναρωτηθούμε που ήταν αυτές οι μεγάλες εταιρίας (π.χ Navitq, Teleatlas)όταν η NGI έφτιαχνε χάρτες για την Ελλάδα εμεις μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις π*****ς και τα βάζουμε είτε με την Igo, είτε με το Νavigon, είτε με το destinator και δεν ξέρω με τι άλλο αλλά όχι με της χαρτογραφικές εταιρίες. Το λέω αυτό διότι άλλο είναι οι εταιρίες χαρτογραφήσεως όπως η NGI, ATLAS και άλλο οι εταιρίες Λογισμικού πλοήγησης IGO, Navigon και Destinator
Να φέρω ένα παράδειγμα.
Μηχάνημα πλοηγήσεως = μπαξές.
Σπόρος εμφυτεύματος = λογισμικό πλοηγήσεως .
Καρπός/φρούτο/λαχανικό = χάρτης…
…για τα λάθη χαρτών και διόρθωση αυτών = βελτίωση με γεωπόνο και προσπάθεια του καλλιεργητή για καλύτερη ποιότητα.
  Ελπίζω να έγινα κατανοητός και όποιος καταλάβει άλλα από αυτά που έγραψα και θα προσπαθήσει να τα παρερμήνευση αλλιώς…θα είναι εκ του πονηρού και μόνο


Σχολιο του NaviFree:  ...κατανοητός....κατανοητός....κατανοητός... Τι βρίσκει κανείς στον δικτυακό χώρο δεν δεν μπορείς να το φανταστείς!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.