Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Η TomTom σχεδιάζει εβδομαδιαίες ενημερώσεις χάρτη

Η TomTom έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του χάρτη MultiNet βάση δεδομένων της και θέλει να δώσει στους πελάτες με αυτόν τον τρόπο στη διάθεση εβδομαδιαία ενημέρωση χαρτών ...



Η Tom-Tom ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του νέου χάρτη της βάσης δεδομένων τMultiNet-R. Με τη νέα βάση δεδομένων οδικού δικτύου TomTom θα αυξήσει σταδιακά τη διαθεσιμότητα του προϊόντος χάρτη για το επόμενο έτος.

Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους η TomTom θα αρχίσει να παρέχει στους πελάτες της μηνιαίες ενημερώσεις των διαθέσιμων χαρτών. Από το 2016 θα παρέχει πλέον νέες αναβαθμίσεις χαρτών τουλάχιστον κάθε εβδομάδα. Αυτό γίνεται δυνατόν μπορούν να καταρτίζονται γρηγορότερα με μια νέα δομή της βάσης δεδομένων και μια νέα διαδικασία, με τις πληροφορίες. MultiNet-R θα επιτρέψει επίσης την εγκατάσταση του με τις αλλαγές στο οδικό δίκτυο,χωρίς να απαιτείται πλέον να ξανακατέβασετε ολόκληρο τον χάρτη απο την αρχή.


Για τους χρήστες TomTom, ώστε η νέα βάση δεδομένων MultiNet-R δεν θα παρεχει μόνο πιο τακτικές ενημερώσεις αλλά και εξοικονόμηση χρόνου κατά τη λήψη νέων χαρτών. Ίσως θα μπορούσε να ενημερώνει για τις συσκευές με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση στη συνέχεια μέσω καταγραφής over-the-air. Ωστόσο αυτό το τελευταίο (καταγραφή over-the-air) εξακολουθεί να είναι μουσική και σενάριο επιστημονικής φαντασίας στο μέλλον αλλά να ελπίζουμε ότι η TomTom θα τήρηση τους στόχων που καθόρισε για το 2015 και η διαθεσιμότητα γίνεται με πιο τακτικές ενημερώσεις χάρτη πραγματικά το επόμενο έτος (2016)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.