Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Προϊόν της χρονιάς το MLS Destinator Talk&Drive liveTRAFFIC 500

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η MLS κατακτά μια σημαντική διάκριση για τη συμβολή της στην πρόοδο και της ανάπτυξης της τεχνολογίας στον  διαγωνισμό για τα καλύτερα προϊόντα και τεχνολογίες της ελληνικής αγοράς, Tech Excellence Awards, που διοργανώνουν τα περιοδικά PC Magazine και Τ3.

Συγκεκριμένα, το live σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive liveTRAFFIC  500 αναδείχθηκε Product of the Year 2011.





Βραβείο στον εν λόγω διαγωνισμό το 2010 είχε λάβει και πάλι το MLS Destinator T&D liveTRAFFIC, ενώ στα Tech Excellence Awards 2008 και 2009 είχαν βραβευτεί το MLS Destinator 4800A και το MLS Destinator Talk&Drive αντίστοιχα. Ta Tech Excellence Awards έχουν ως στόχο να βραβεύσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εταιρίες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αρτιότητα, τον πρωτοποριακό τους χαρακτήρα, τον σχεδιασμό τους και τη συμβολή τους στις τεχνολογικές εξελίξεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ανάδειξη του MLS Destinator T&D liveTRAFFIC 500 έγινε μέσω online ψηφοφορίας με τη συμμετοχή χιλιάδων καταναλωτών από τον Ιανουάριο μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2011. Για τη ψηφοφορία χρησιμοποιήθηκε μία διεθνώς αναγνωρισμένη για την εγκυρότητά της online πλατφόρμα καταγραφής και ανάλυσης μέσω της οποίας διασφαλίστηκε ότι κάθε ψηφοφόρος μπορούσε να ψηφίσει μόνο μια φορά.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του διαγωνισμού, το MLS Destinator T&D liveTRAFFIC 500 καθίσταται η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των συσκευών πλόηγησης λόγω του συνδυασμού της τεχνολογίας αναγνώρισης φωνής με live ενημέρωση για την κίνηση και live υπηρεσίες, της εξαιρετικής οθόνης 5 ιντσών και της κορυφαίας χαρτογράφησης.

Για πρώτη φορά ο πλοηγός ενημερώνει τον οδηγό, σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση στο δρόμο και τα έκτακτα συμβάντα και τον οδηγεί έγκαιρα στον προορισμό του από δρόμους που δεν έχουν κίνηση. Ακόμη, ενημερώνει και οδηγεί το χρήστη ανά πάσα στιγμή στα φθηνότερα βενζινάδικα, στα κοντινότερα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία, στα πλησιέστερα εφημερεύοντα νοσοκομεία και κλινικές.

Με αιχμή του δόρατος την υψηλή τεχνολογία και την καινοτομία η διοίκηση της MLS έχει σε πλήρη εξέλιξη το τριετές επιχειρηματικό της πλάνο(2012-2014) για τη μετεξέλιξή της σε μία διεθνή εταιρία τεχνολογίας με ισχυρή και ανταγωνιστική παρουσία στο εξωτερικό.

 ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου



Ενημερωτικό Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.