Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Φήμες για μια έξοδο της TomTom από τη χρηματιστηριακή αγορά έκανε την περασμένη Παρασκευή την μετοχή της εταιρίας να εκτιναχτεί στον αέρα ...


Σχεδιάζει έξοδο η TomTom  από τη χρηματιστηριακή αγορά;


Φήμες για πιθανή έξοδο  από τη χρηματιστηριακή αγορά της Ολλανδικής εταιρίας προώθησης λογισμικού  και χαρτών πλοήγησης  TomTom ανέβασε την Παρασκευή την μετοχή της στα ύψη… επιτεύχθηκαν κέρδη της τάξης των 15 τοις εκατό.

Η ολλανδική ειδικευμένη εφημερίδα Automobielmanagement, επικαλούμενη από  πληροφορημένες πηγές την την Παρασκευή ότι η TomTom θέλει μια απόσυρση από χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Σύμφωνα με την έκθεση, είναι κατανοητό ότι οι τέσσερις ιδρυτές της TomTom θέλουν να πάρουν μαζί με 2 νέες  Χρηματοδοτικές εταιρίες (Investmentfonds) μεγαλύτερο  ποσοστό μετοχών (αύξηση κεφαλαίου).

 Τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη , Harold Goddijn, Corinne Vigreux, Πίτερ Geelen και Peter-Φρανς Pouwels κατέχουν από κοινού περισσότερο από 47 τοις εκατό των μετοχών της TomTom. Η  δύο Χρηματοδοτικές εταιρίες  θα πρέπει να συμμετέχουν επί του παρόντος στο 10,2 τοις εκατό.

Σύμφωνα με το εφημερίδα  ένα  άτομο εξοικειωμένο με την κατάσταση επιβεβαίωσε την σκέψη της TomTom για την έξοδο  της  χρηματιστηριακής αγοράς. Το μήνυμα που πυροδότησε ένα άλμα των τιμών στο Χρηματιστήριο του Άμστερνταμ για την εταιρία το όποιο ανήλθε σε 15,62 τοις εκατό, με αποτέλεσμα η μετοχή να ανέλθει στο ποσό των 3,405 EUR

Σε ερώτηση  της Ομάδας Διαχείρισης του περιοδικού  η TomTom δεν σχολίασε τις φήμες εξόδου  από τη χρηματιστηριακή αγορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.