Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Nokia Drive σε όλα τα κινητά με Windows Phone

Nokia Drive GPS σε όλα τα κινητά με Windows Phone
Το πρόγραμμα πλοήγησης Nokia Drive 3.0 θα είναι πλέον ενσωματωμένο σε όλα τα Windows Phone το επόμενο διάστημα.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα θα δίνει μια σειρά από δυνατότητες πλοήγησης στους χρήστες και θα αποτελεί ένα πλήρες GPS σύστημα.

Το Nokia Drive 3.0 θα είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Microsoft και της Nokia στα κινητά τους απέναντι σε άλλα smartphones όπως το iPhone και τα Android που δεν έχουν ολοκληρωμένη λύση για πλοήγηση.

Το Nokia Drive 3.0 επιτρέπει την καθοδήγηση προς ένα προορισμό βήμα - βήμα, στοιχεία για την κίνηση και τα περιστατικά στους δρόμους (ατυχήματα ή έργα που υπάρχουν στη διαδρομή) και θα είναι απόλυτα λειτουργικό και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.

Επίσης ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για το πότε ξεπερνά τα όρια ταχύτητας αλλά και να αποθηκεύει τις αγαπημένες του διαδρομές.

Με τη βοήθεια της λειτουργίας MyCommute ο χρήστης μπορεί να υπολογίζει με ακρίβεια την απόσταση αλλά και το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσει στον προορισμό του.

Το Nokia Drive 3.0 και οι νέες λειτουργίες του θα είναι διαθέσιμες με το νέο Update που θα γίνει όμως ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.