Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Vodafone Explore Greece

Την εφαρμογή για smartphones «Vodafone Explore Greece» λανσάρει η Vodafone, με σκοπό να αναδείξει την Ελλάδα, ως τουριστικό προορισμό. Θα διατίθεται δωρεάν και θα προωθηθεί στη διεθνή συνδρομητική βάση της Vodafone, ώστε να μπορούν να την αξιοποιήσουν οι χρήστες smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το «Vodafone Explore Greece» παρέχει μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την Ελλάδα ή για όσους βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους και θέλουν να ενημερωθούν για το τι βρίσκεται γύρω τους.

Είναι απλή στη χρήση και περιλαμβάνει πλούσιο οπτικοαουστικό περιεχόμενο, που συνεχώς ανανεώνεται. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα χρήσης GPS τοποθεσίας, για να μπορεί ο χρήστης να ενημερώνεται όπου και αν βρίσκεται για το τι υπάρχει γύρω του.

Μέσω της εφαρμογής, οι ενδιαφερόμενοι, είτε είναι συνδρομητές Vodafone, είτε άλλου δικτύου μπορούν να βρουν πληροφορίες για όλους τους τουριστικούς προορισμούς, για διαμονή, διασκέδαση, προτάσεις για φαγητό, αλλά και αναλυτικούς χάρτες του τόπου που θέλουν να επισκεφτούν.

Επιπλέον, η εφαρμογή περιέχει παρουσίαση των παραλιών κάθε περιοχής, ιστορικά στοιχεία, περιοχές με ιστορικό ενδιαφέρον αλλά και με φυσική ομορφιά. Για τους ξένους χρήστες που δεν μιλούν ελληνικά, η εφαρμογή διαθέτει βασικές φράσεις μεταφρασμένες, αλλά και ηχητική βοήθεια που τις αναπαράγει για μεγαλύτερη ευκολία.

Το «Vodafone Explore Greece» έχει και διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες τόσο στο facebook, όσο και στην εφαρμογή και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Ειδικά για τους συνδρομητές της σε όλο τον κόσμο, η Vodafone έχει εξασφαλίσει μία σειρά προσφορών από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν.


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.