Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

NAVIGON Branding: Δυνατό για να πεθάνει… Νέα παρτίδα 92 Premium & 92 Premium Live σύντομα στην αγορά




NAVIGON


Αν και πολλοί πιστέψαμε μετά την εξαγορά της Navigon  από την Garmin (άλλωστε η τοτε ανακοίνωση των δυο έκανε αναφορά ότι η Navigon αποσύρεται από την αγορά των PNA/PND και κάνει επαναφορά στις ρίζες της. Δηλαδή από εκεί που ξεκίνησε …μια εταιρία ανάπτυξης και προσφοράς λογισμικού πλοήγησης. Ελα που Να θέλεις να αγιάσεις που λέει και ο λαός μας αλλά να μην σε αφήνουν να γίνεις …Άγιος …εδώ Αγία . Η ζήτηση και οι πωλήσεις της σειράς 92 premium & 92 Premium Live γλύκαναν τους υπευθύνους (όποιοι και να είναι αυτοί λέγονται Navigon είτε Garmin) με αποτέλεσμα να έχει  γίνει παραγγελία… η μεγαλύτερη που εχει γίνει ποτέ) ας είναι καλά η Garmin και η ρευστότητα της) στο εργοστάσιο κατασκευής των.

Άλλωστε οι αναφορές στα φόρα (forum) της Ευρώπης  για την ποιότητα και την απροβλημάτιστη λειτουργία των συσκευών, κάτι που η Navigon δεν μας είχε συνηθίσει εκτός από την συσκευή Navigon 7210 όλες λίγο πολύ είχαν τα μικροπροβληματάκια τους παραδόξως και η ανακοίνωση της απόσυρσης της Navigon από τα PNA/PND να εκτινάξει το απόθεμα και τους καταναλωτές/χρήστες να τις αναζητούν απεγνωσμένα από τα καταστήματα ….να γίνει τελικά αυτό που λέει και ο νόμος της αγοράς: η ζήτηση φέρνει πωλήσεις και η πωλήσεις νέα προϊόντα… ε…πως είπαμε …νέα προϊόντα;

Λοιπόν...είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι τελικά αυτοί της  Navigon βάλθηκαν να μας τρελάνουν. 

Ναι..Καλά καταλάβατε … θα ακολουθήσει νέα διάδοχος σειρά Navigon.

Η Navigon ετοιμάζει να παρουσιάσει τις νέες συσκευές σε εύλογο χρόνο και το μονο που δεν είναι γνωστό είναι πια Διεθνή Έκθεση θα διαλέξει να κάνει το μπαμ. 



Μιας και είμαστε στο θεμα navigon κάτι για το Service της Navigon. (Διαβάστε και εδώ )

Όσοι επιθυμήτε αντί να τα στέλνετε στην Ελληνική αντιπροσωπεία για επισκευή (και σε περίπτωση που είστε μέσα στην εγγύηση και έχετε σοβαρή βλάβη και δεν θέλετε να σας το ανταλλάξουν με ένα Garmin καθώς εδώ η  αντιπροσωπεία αυτό κανει) μπορείτε να τα στέλνετε κατευθείαν στη Γερμανία για επισκευή. Αργούν λίγο αλλά …όσοι δεν θέλετε να αποχωριστείτε το Navigon σας ετσι θα είστε σίγουροι ότι θα το έχετε.    

Κουτί Παραπόνων: θα το ηθελα να το γράψω και σε ένα χώρο του διαδικτύου που αγαπώ αλλά δυστυχώς εκεί η Navigon θεωρείται ότι δυναμιτίζει αρνητικά αυτόν τον χώρο και είναι αναληθείς η πληροφορίες …
Με λιγα λόγια όποιος εχει την Μύγα μυγιάζεται και την Σφίγγα σφίγγεται και κάνει λάθος διότι ουτε παθιασμένος ειμαι ουτε δυναμιτίζω ουτε παντρεμένος με κάποια επώνυμη εταιρία. Άπλα γράφω αυτό που ξέρω χωρίς δόλο αλλα με οσα πιάνω...εδω συσκευές, λογισμικό, βλέπω, τεστάρω συν ακομα με τον απλο τροπο του χρηστη...ειμαστε μεγαλα παιδια και δεν μας παρασέρνει κάνεις!!!.

Ας μείνουμε όμως  στην ανάρτηση που είναι η απάντηση μου στην Σιωπή μου…εγω να δεις πως φορτώνω και δεν μιλώ για το καλό του χώρου και των φιλων που εχω κάνει εκει.
Αυτά και συγγνώμη για την τελευταία παράγραφο της ανάρτησης αυτής. Είναι ο χώρος μου οπως ειναι και χορός των συνεργατών μου...οποτε ολοι μας δικαιούμαστε να κάνουμε καμιά μαλακια...οπα...κατάχρηση δικαιωμάτων για προσωπικούς λόγους ηθελα να πω..ακούτε ορε συνερ[γάτες];



PS: Αν το διαβάσει και νομίζει οτι εχω άδικο ας με μπαναρει....εγώ θα τον Αγαπώ και τον Εκτιμώ.




φιλικα
NaviFree

1 σχόλιο:

  1. Ευχάριστα νέα για τον κόσμο της πλοήγησης, σε μιά πολύ δύσκολη εποχή. Βέβαια δεν αποφασίσθηκε τυχαία η συνέχιση της παραγωγής συσκευών NAVIGON. H GARMIN είναι μια από τις δύο μεγάλες εταιρίες πλοήγησης, η μεγαλύτερη, και όπως κάθε εταιρία κοιτάζει το συμφέρον της, έχοντας κάνει απο πρίν τίς αναλύσεις της. Μην ξεχνάμε οτι το λογισμικό της NAVIGON πάει πολύ καλά, τρέχει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, και ότι ένα σεβαστό ποσόν μπαίνει στα ταμεία της GARMIN απο τις πωλήσεις του. Και το βασικότερο όλων......δεν έχει προβλήματα (σοβαρά).
    Τώρα όσον αφορά το φόρουμ που περιγράφεις:
    1) Αν δεν ήσουν εσύ (γνώσεις και χιούμορ) δεν θα είχε παραπάνω απο τρείς μήνες ζωής.
    2) Εχει ήδη κάνει τον κύκλο του, όπως παραδέχετε και ο ιδιοκτήτης του.
    3)Η αχαριστία πληρώνετε, όπως και η δημαγωγία.
    4) Είναι τουλάχιστον γελοίες οι αναφορές περί ''αρνητικού δυναμιτίσματος του φόρουμ''.
    Αφού όλα πάνε καλά, τι έχουν να φοβούντε;
    5)Είπαμε, όλους τους αγαπάμε, και υγιείς και αρρώστους.
    6) Μην ασχολείσαι (για να τους κάνεις το χατήρι, μιά και αυτό θέλουν απο εσένα).Η μεγαλομανία του βλάχου βλέπεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.