Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

NAVIGON...το μέλλον οδηγεί πράγματι όσο αστείο και να φαίνεται στο Garmigon


 Olaf Meng, Product Manager PND Garmin EMEA

Dan Bartel
Το εμπορικό σήμα Navigon είναι μια διεθνής επιχειρηματική απόφαση  για την Garmin. Η Navigon είναι εμπορικό σήμα της Garmin και ετσι ακριβώς όπως οποιαδήποτε συσκευή Garmin Θα εχει περαιτέρω  στήριγμα τεχνικής υποστήριξης όπως: χάρτες και  λογισμικό..περιλαμβάνει το  FreshMaps και τις υπηρεσίες LIVE. Τα χαρακτηριστικά Navigon αναπτύσσονται και θα ενσωματωθούν στα νέα κοινά προϊόντα ... πρόσφατα δοκιμάσετε ως παράδειγμα η τρέχουσα εμφάνισης του χάρτη NAVIGON σε Nuvi - έχει γίνει πολύ έξυπνο (άλλωστε και εγω είμαι από την Garmin!)







Olaf Meng
Der Markenname ist eine internationale Businessentscheidung. Garmin steht für die Marke Navigon ein und wird diese, genau wie jedes Garmin Gerät, weiter supporten (auch Kartenmaterial und FW-Pflege). Dazu gehören auch FreshMaps und die LIVE Dienste. Die Navigon Features werden weiter entwickelt und werden in die neuen gemeinsamen Produkte einfließen… als Beispiel mal die aktuelle NAVIGON Kartendarstellung auf einem Nüvi ausprobieren – ist wirklich schick geworden (ich bin von Garmin!)

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι καθόλου αστείο αυτά που είπε στην συνέντευσή του ο Olaf Meng. Είναι αναμενόμενο μάλιστα, μιά και ολοι γνωρίζουν το λόγο που έγινε αυτή η εξαγορά. Μόνο που μας είπε ο Olaf Meng, το 1/20 απο αυτά που έχουν ήδη δρομολογηθεί αλλά και αυτά που θα γίνουν στο άμμεσο μέλλον. Δεν μας είπε επίσης για αυτά που ήδη έχει κάνει η Νavigon, σε λιγότερο απο ένα χρόνο απο την εξαγορά. Η ενσωμάτωση χαρακτηριστικών της Navigon (γνωστών και αγνώστων), έχει ήδη ξεκινήσει. Τώρα, μερικοί ίσως θα δυσαρεστηθούν με τις αλλαγές που θα δούν γιατί διαφορετικά έχουν συνηθίσει, αλλά προέχει η ασφάλεια, η ανάπτυξη, η καινοτομία. Μη ξεχνάμε οτι η Navigon είναι η μοναδική εταιρία που το λογισμικό της ''τρέχει'' σε όλα τα λειτουργικά συστήματα ( Symbian, WM, WP, Bada, iOS, Android). Tώρα με την οικονομοτεχνική βοήθεια της Garmin, απλά δεν θα έχουν αντίπαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Benutzer
    Wann sehen wir erste synergien zwischen Garmin und Navigon feature ???

    Olaf Meng
    Bald – am 31. August fängt die IFA in Berlin an – dort zeigt Garmin traditionell die neuen Geräte…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.