Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

TomTom: "Διεθνής Εβδομάδα Τεχνολογικής Αναβάθμισης"

Απαραίτητες οι ενημερώσεις λογισμικού

Αυτή που διανύουμε, είναι η "Διεθνής Εβδομάδα Τεχνολογικής Αναβάθμισης". Μάλλον δε σας... λέει και πολλά, αφού πρόκειται για μία νέα πρωτοβουλία, με στόχο να αναδειχθεί το πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση λογισμικού.



Οι Skype, Symantec και TomTom, ξεκίνησαν την πρωτοβουλία αυτή, με στόχο να ενθαρρυνθούν οι καταναλωτές να ενημερώνουν το λογισμικό των συσκευών τους πιο συχνά.
Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουν πως πάντα λειτουργούν σωστά, ενώ έτσι κι αλλιώς, συνήθως οι ενημερώσεις είναι δωρεάν.

"Βασικός στόχος της Διεθνούς Τεχνολογικής Εβδομάδας Αναβάθμισης (International Technology Upgrade Week) είναι να απαντήσουμε στις ανησυχίες και τις απορίες των καταναλωτών, καθώς και να τους εκπαιδεύσουμε, για τη σπουδαιότητα του να έχουν το λογισμικό τους πάντα ενημερωμένο", αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Skype.

Η Skype επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα μιας έρευνας, στην οποία αναφέρεται πως το 40% των καταναλωτών στις ΗΠΑ τη Γερμανία και τη Βρετανία δεν κάνουν ενημέρωση στα προγράμματά τους την πρώτη φορά που θα κληθούν. Το 25% από αυτούς, ανέφεραν πως δεν καταλαβαίνουν τα οφέλη των software updates.

Η μελέτη επίσης ανέδειξε το γεγονός πως οι άνδρες είναι πιο πιθανό να ανανεώσουν τις εκδόσεις των προγραμμάτων τους, παρά οι γυναίκες, αφού σε ποσοστό 56% δήλωσαν πως πάντα κάνουν τις ανανεώσεις μόλις κληθούν, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών ήταν στο 49%. Η διαφορά πάντως ήταν μικρή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.