Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

H GARMIN & NAVIGON παρουσιάζουν πολλές νεες καινοτομίες στη IFA 2012. Τα νεα nüviς θα Νavigoφέρουν !!!

Τέλη Αυγούστου θα ανοίξει τις πόρτες το Εκθεσιακό Κέντρο IFA κάτω από τον Τηλεπικοινωνιακό πύργο του Βερολίνου.

Η Garmin μας έχει δώσει μια γεύση του τι θα εκθέσει  στο περίπτερο της εταιρείας στην IFA...και το NaviFree εχει τις πληροφορίες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Garmin θα εκπροσωπείτε  στο δικό της περίπτερο και θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις των προϊόντων της από τις διάφορες επιχειρηματικές περιοχές.η εταιρεία μας φανέρωσε μερικές νέες καινοτομίες που  αναμένεται να παρουσιάσει.


1. nüvis με λειτουργίες της NAVIGON
Στην περιοχή της πλοήγησης PND η Garmin  εκτός απο νέο εξοπλισμό για αυτοκίνητα και φορτηγά  αυτή την φορά θα παρουσίαση (για πρώτη φορά) και συσκευές πλοήγησης Caravan (τροχόσπιτων) βασιζόμενη στην τεχνολογία λογισμικού NAVIGON επαναφέροντας το ενδιαφέρον της εταιρίας σε μια αγορά στην οποία έδειχνε να την χάνει από την TomTom και την NAVIGON καθώς οι πωλήσεις συσκευών σε αυτόν τον τομέα ήταν τραγικές.
 
Τα νέα συστήματα Garmin θα φέρνουν για πρώτη φορά καινοτομίες και υπηρεσίες από τις εξαγορά της NAVIGON. Ποιες και τι λειτουργίες ακριβώς και πως αυτές ενεργούν δεν θέλησε  ακόμη η Garmin να μας αποκαλύψει.

2. Nεα τεχνολογία live
Επιπλέον, η Garmin θα ανακοινώσει την εμφάνιση μιας νέας τεχνολογία live που θα μπορεί να μεταδώσει στοιχεία κίνησης και οχι μόνο, με περισσότερες λεπτομέρειες (πατέντα την οποία βασίζετε σε ανάπτυξη και εξέλιξη λογισμικου τεχνολογίας NAVIGON ...τώρα πλέον Würzburg Garmin).

3 Πλοήγηση με τη δημόσια συγκοινωνία

Το έξυπνο λογισμικό του τηλεφώνου της NAVIGON (θυγατρικής της Garmin) αναμένετε επίσης να ανανεωθεί και να επεκταθεί.

Η ΝAVIGON και η Garmin ακόμα μια φορα μας εκπλήττουν ευχάριστα αν και πολλοί θέλησαν να διαγράψουν την NAVIGON η να κατηγορήσουν την Garmin για απληστία. Πολλοί φίλοι πάντως θα χαρούν καθώς βλέπουν μια αμοιβαία συνεργασία να γίνετε κέρδος και για τους δυο καθώς επιφέρει περισσότερα κέρδη από οτι είχε αρχικά προβλεφτεί απο τα Κεντρικά της Garmin.

Ένα νέο χαρακτηριστικό θα δούμε σύντομα στα   (εδώ να πω οτι το παρακάτω χαρακτηριστικό είναι καινοτομία της Garmin που περιλαμβάνουν οι συσκευες της PNA)  και δίνει έμφαση  στην νέα υπηρεσία  προσανατολισμού με χαρακτηριστικά Urban Guidance που περιλαμβάνει ενσωμάτωση του δικτύου δημόσιων συγκοινωνιών στο σχεδιασμό διαδρομής πλοήγησης . To πότε θα χαρούμε σαν χρήστες αυτή τη καινοτομία και εαν θα υπάρξει αυτή η λειτουργία μόνο για το IOS ή Android ή σε άλλα λειτουργικά συστήματα, η Garmin  δεν θέλησε να μας το κάνει γνωστό.

Μεταξύ αυτών...
Νέα προϊόντα Outdoor τους οπαδούς και προϊόντα για τους λάτρεις των σπορ...

Σχετικά με τις συσκευές Outdoor και των σπορ (αθλητισμού και γυμναστηρίου)  εξακολουθεί να σιωπά.  Περιμένουμε όμως την Garmin να παρουσιάσει Outdoor ορειβασία ρολόι Fenix ​​και το Garmin Swim που έχουν ήδη διατεθεί στην αγορα...

Πληροφορίες
Η Garmin θα κάνει την επίδειξη των πιο πρόσφατων προϊόντων της καθώς και τις νέες καινοτομίες από τις 31.08.2012  μέχρι τις 09.05.2012  στο περίπτερο 203 στην αίθουσα 9 στην IFA Βερολίνου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.