Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Έρχεται το Android 4.2 το Νοέμβριο;

Έρχεται το Android 4.2 το Νοέμβριο;
Φήμες γύρω από νέες συσκευές κι αναβαθμίσεις κυκλοφορούν κατά καιρούς πολλές κι αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με το λειτουργικό Android.

Σύμφωνα με το blog, Android and Me, το Νοέμβριο θα είναι διαθέσιμη η καινούρια έκδοση του λειτουργικού της Google, το Android 4.2, το οποίο και θα ανακοινωθεί σε ειδική παρουσίαση αν και δεν έχουν διαρεύσει πληροφορίες για τον τόπου όπου θα λάβει χώρα.

Πάντως, σύμφωνα με τις φήμες, η παρουσίαση θα γίνει σε συνεργασία με την LG, η οποία και θα παρουσιάσει το καινούριο της smartphone της, με πιθανότερο όνομα Optimus G Nexus που θα τρέχει με το Android 4.2.

Έτσι, εάν επαληθευτεί η φήμη, αυτό θα σημαίνει ότι πλέον η Google θα επιτρέπει και σε άλλες κατασκευάστριες εταιρείες να κυκλοφορούν smartphones και να ανήκουν στη Nexus οικογένεια.

Σύμφωνα με το blog, η πηγή των πληροφοριών του είναι αξιόπιστη, δεδομένου ότι και στο παρελθόν του έχει δώσει ειδήσεις που επαληθεύτηκαν και στην πράξη.

Να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι το Android 4.2 ουσιαστικά θα αποτελεί αναβαθμισμένη έκδοση του Jelly Bean με βελτιώσεις στη διαχείριση ενέργειας και βελτιωμένη έκδοση του Play Store.


Περισσότερα απο την Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.