Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

To Google Nexus 7 3G 32GB πλέον και στην ελληνική αγορά

Η εταιρία Westnet Distribution, βλέποντας την ανταπόκριση των Ελλήνων καταναλωτών για το tablet ASUS Google Nexus 7, αποφάσισε να φέρει στην αγορά της χώρας μας την έκδοση ASUS Google Nexus 7 3G 32GB.
Οι λάτρεις της τεχνολογίας θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν το νέο tablet, προϊόν της συνεργασίας Google και ASUS, αποκλειστικά από την Westnet.
Η νέα έκδοση της συσκευής θα διαθέτει οθόνη LED 7 ιντσών τεχνολογίας IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3, κάρτα γραφικών με 12(!) πυρήνες από την GeForce και λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Jelly Bean. Ιδανικά χαρακτηριστικά για αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής, πλοήγηση στο Internet και ατελείωτο “gaming”. Παράλληλα με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, έχει και ικανοποιητική διάρκεια ζωής μπαταρίας, με 9 ώρες σε χρήση.
Ο εμπορικός διευθυντής της Westnet, κ. Γιώργος Δαβιώτης σε δηλώσεις του είπε “στόχος μας στην Westnet Distribution, είναι να φέρνουμε σημαντικές αποκλειστικότητες στην ελληνική αγορά με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και προσιτής τιμής που προσφέρουν αξία στους καταναλωτές. Η αποκλειστική διάθεση του ASUS Google Nexus 7 σε 16GB και 32GB είναι ακριβώς ένα τέτοιο παράδειγμα. Ήδη έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών, καθώς τα στοιχεία πωλήσεων από το πρώτο δεκαήμερο κυκλοφορίας το φέρνουν πρώτο στην κατηγορία των tablets”.
Η κυκλοφορία του Nexus 7 3G 32GB θα ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά από τη Westnet, σε τιμή 339 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.