Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Λίγες αποκλειστικές πληροφορίες για τις νέες συσκευές που καταφέραμε να βρούμε


Λίγες αποκλειστικές πληροφορίες για τις νέες συσκευές που καταφέραμε να βρούμε μεσώ της ΤομΤομ ( απο το http://www.naviphone-hellas.gr/forum.php )+κατι αλλα..

Λοιπον..

Χαρακτηριστικά και λιγα λόγια για μενού: Το μενού θελει λιγο να το συνηθίσετε ειδικά εαν ειστε παλαιοί χρήστες του ΤΤ.

Καλή λύση είναι ότι τώρα μπορείτε να μεταβείτε από τα υπομενα μενα μενου κατευθειαν πισω στο αρχικο μενου .
Η νέα γραμμή/Routingbar επίσης θελει λιγο να την συνηθίσετε..θα σας κακοφανει αν έχετε συνηθίσει στο παλια γραμμή κατάστασης. Αλλά τώρα έχετε όλα σε ένα button (κουμπι).

Επιπλέον, μας είπαν ότι το λογισμικό έχει πλέον σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν εύκολα τα χαρακτηριστικά που λείπουν και τα καθαρά πρέπει να περιμένετε να τα δείτε στην επόμενη γενιά.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ απουσιάζει από τις πλέον χαρακτήρισε συσκευές ούτε το κουμπί για να αναφέρετε κάμερες ταχύτητας. Θα προστεθει λιγο αργοτερα

... έμαθα ακομα τα ακόλουθα θέματα:

HD Traffic: Νεο καθαρο και με περισσότερες ακομα πληροφορίες.

Χαρτες: Οι διορατικότητα για το πώς ο χαρτης εμφανίζετε θα πρέπει να διορθωθεί. Τα όπως μηνύματα χρήστη λαθων (μαπσαρινγκ) θα υποβάλλονται σε επεξεργασία (ΤΤ έχει αναπτύξει ενα νεο app για το Android και iOS [ είναι καθαρά εργαλιο της TomTom αλλα ονομαστικα θα λεγετε FieldCollector], οι διορθώσεις θα φορτώνονται απο τον χρήστη με φωτογραφία π.χ όταν τα ονόματα των δρόμων είναι λάθος, μονόδρομους ή περιορισμούς στις στροφές ).
Βελτιώσεις (π.χ. με την καλύτερη ανατροφοδότηση των πελατών με τις διορθώσεις, ευκολότερη κατηγοριοποίηση ψευδών όρια ταχύτητας) έχουν προταθεί και θεωρούνται πλέον εσωτερικά.

Τώρα οσο άφορα μερικά αλλα θεματα της ΤομΤομ ...τα αναφέρω και αυτα εδώ

Mobile:

Win8 mobile: ένα TT για Win8 mobile app προς το παρον οχι. Ισως στο εγγύς μέλλον.

iOS Μια ενημερωμένη έκδοση για iOS, θα υπάρξει σύντομα.
Η καλύτερη και απλούστερη ενσωμάτωση των εξωτερικών σημείων ενδιαφέροντος MapColours μπορεί να φανταστεί κανείς και να το σκεφτώ.


Android: ξέχασα να ρωτήσω

Μου ανάφερε απο μόνος του..

Speedcams: ενδιαφέρουσα διάλεξη πώς TT χειρίζεται τα αναφερόμενα Speedcams που ο χρήστης της παρέχει.
Αρκεί εάν ένας χρήστης αναφέρει μια κινητή κάμερα. Αυτη πλεον μεταφέρεται σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές και οχι οπως πριν που θα επρεπε να την μεταφερουν αλλοι 2 χρήστες. Οι Mobile κάμερες παραμένουν περίπου 2 ώρες στον σερβερ εκτός εάν έχουν αναφερθεί και πάλι.

Fix για τον υπολογιστή: προσθήκη απο κάμερες μπορούν..
α) χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα υπολογιστή θα εμφανισζει στην συσκευή απεικόνιση των χρωμάτων της ταχύτητας και θα ελέγχονται...με οτι σημαίνει αυτό.
β) ΤΤ έχει το δικό του δρόμο με θέα ( street-view)και μπορεί έτσι να εντοπίσει αν μια καμερα ειναι απο την πλευρας η απο την αλλη πλευρα κυκλοφοριες οπως κινήστε..

Ελπιζω να σας εφτιαξα το βραδυ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.