Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Τέλος εποχής για το Tizen;

Η Samsung σκοτώνει το Tizen σύμφωνα με τον Eldar Murtazin
Τέλος εποχής για το Tizen σύμφωνα με τον Eldar Murtazin, τον γνωστό blogger που πρώτος έγραψε ότι η Nokia θα χρησιμοποιήσει τα Windows Phone.
Αυτή την φορά αντί για την Nokia ο Eldar Murtazin αναφέρει ότι η Samsung βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πιο συγκεκριμένα το Tizen. Το μέλλον του οποίου φαίνεται καταδικασμένο γιατί σύμφωνα με τον Murtazin οι Κορεάτες έχουν σκοτώσει το project. Οι καθυστερήσεις που εμφανίστηκαν στην ανακοίνωση και διάθεση των δύο νέων Tizen smartphones, είναι σύμφωνα με τον ίδιο απόδειξη της τελευταίας πνοής του Tizen.
Η Samsung οργάνωσε πριν μερικές εβδομάδες το ετήσιο συνέδριο Tizen στο San Francisco, υποσχόμενη νέα μοντέλα smartphones και συνεργασίες με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Το Tizen OS φαίνεται πολύ σημαντικό για να περάσει στα αζήτητα τόσο ξαφνικά εκτός και αν Google και Samsung τα βρήκαν χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάτι.
Όσο για τον Eldar Murtazin, το ιστορικό του δεν είναι γεμάτο με επιτυχημένες προβλέψεις. Η Samsung σκότωσε το Bada και ενοποίησε τις προσπάθειες της στο Tizen 2.0 πρόσφατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.