Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

CitisShop απο την Creative Image Technologies Integrated Solutions ΑΕΒΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, η Creative Image Technologies Integrated Solutions ΑΕΒΕ εγκαινιάζει το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα www.CitisShop.com. Λειτουργώντας πάντα με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση εκπληκτικά χαμηλών τιμών για τους πελάτες της, η εταιρεία συγκεντρώνει στο καινούργιο της ηλεκτρονικό κατάστημα ποιοτικά προϊόντας τεχνολογίας (και όχι μόνο), με τιμές άκρως ανταγωνιστικές.

Η Creative Image Technologies Integrated Solutions ΑΕΒΕ με τον τρόπο αυτό εκμεταλλεύεται στο έπακρο την υπάρχουσα υποδομή της και τις άρτια οργανωμένες υπηρεσίες που έχει αναπτύξει για να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της. Αντίστοιχα το καταναλωτικό κοινό μπορεί πλέον στο www.CitisShop.com να απολαμβάνει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, πάντα σε συνδυασμό με τους ταχύτατους ρυθμούς παράδοσης και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Το www.CitisShop.com αντιστέκεται σθεναρά στις προκλήσεις των καιρών και αντιμετωπίζει ενεργά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με έξυπνες προσφορές και κύριο σύνθημά του το «value for money» . Εστιάζει στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των καταναλωτών, τονίζοντας παράλληλα την πάγια δέσμευση της εταιρίας να προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Ως επίσημη ημερομηνία που το www.CitisShop.com θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ορίστηκε η Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013.
Stay tuned….

http://citisshop.com/

Περισσότερα στο NaviPhone Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.