Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Απόσυρση Αναβαθμίσεων Firmware Απο Την Garmin 2

Ενα απο τα καλύτερα ελληνικά forum του χώρου το Naviusers.net επιβεβαιώνει και αυτό την Απόσυρση Αναβαθμίσεων Firmware των version 6.40 Aπο Την Garmin. To navifree ειχε κανει πρώτο εδω http://navifree.blogspot.de/2012/05/firmware-v640-garmin.html λόγο για την επικείμενη κίνηση της Garmin.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος Moderator στα θεματα της Garmin  Santosan σε αυτο εδω το ποστ http://www.naviusers.net/t2601-topic#36284 γράφει:

Τριγυρνωντας & διαβαζοντας απο το πρωι σχετικα με την αποσυρση firmware απο την Garmin οπως φαινεται οι σειρες που εχουν "πληγει" προς το παρον ειναι οι εξης: 7xx, 30, 40, 50, 24Χ5/25x5, 34xx & 35xx

Αποριες δημιουργουνται για το αν προκειται απλως για προβληματικα firmware που εχουν δημιουργησει δυσλειτουργιες στις συσκευες αφου η Garmin δεν κανει καμμια ενημερωση σχετικα με το θεμα.

Αλλαγη επισης υπαρχει στο site της Garmin οπου το γνωστο "Use WebUpdater to install this file" στην ιστοσελιδα ενημερωσης αναβαθμισεων firmware εχει γινει "Use myDashboard to install this file". Βεβαια το εψαξα λιγο & διαπιστωσα οτι υπαρχει η δυνατοτητα να κατεβει το αρχειο αναβαθμισης & να γινει ενημερωση της συσκευης μεσω του WebUpdater στο PC.

Σε αναμονη εξελιξεων λοιπον ...


Πηγή www.naviusers.net

Σχόλιο του ΝaviFree: Η συζήτηση που γίνετε επάνω στο θεμα εχει ενδιαφέρον καθώς και οι απόψεις του Πρύτανη..έτσι αποκαλούν οι φίλοι του naviuser.net τον άλλο έμπειρο Moderator στα θεματα Garmin με το nickname x-trail.

Τα 2 αυτά άτομα ειναι τα αστέρια επάνω στα θεματα Garmin στο ελληνικό πλοηγικό χώρο των GPS forum's και δεν θα βρείτε καλύτερες λυσεις στα προβλήματα σας που τυχόν προκύψουν στην συσκευής σας

1 σχόλιο:

  1. Για να δούμε τι εξέλιξη θα έχουμε γενικά στις συσκευές PND της Garmin. Πολλές ιδέες και γνώμες στο τραπέζι, περιμένουμε να δούμε σε ποιά θα καταλήξει επισήμως η εταιρεία.
    Εύχομαι στην καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.