Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο Κόσμος της Πλοήγησης από σήμερα έχει το σπίτι του εδώ


Μέτα από χρόνια και δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις στα Ελληνικά φόρουμ πλοήγησης από την  μην ελεύθερη έκφραση και σεβασμό στην γνώμη και την άποψη του άλλου και την ιδιότητα μερικών με κόπο και εργο άλλων να καβαλάνε το καλάμι με οδήγησε στην δημιουργία αυτού του  blogg.

Τα παραδείγματα είναι αρκετά και  δεν θα ασχοληθώ για να τα βρω και να τα αναδείξω διότι νομίζω ότι πραγματικά πως θα πέσω πολύ χαμηλά και δε μου ταιριάζει. Έμαθα να είμαι πάντα ειλικρινής και όχι να παίζω πίσω από πλάτες φίλων και είναι κρίμα γιατί νόμιζα ότι είχα πραγματική και ειλικρινή φιλία. Όποτε το συμπερασμα ειναι οτι άλλοι είναι οι κουτοπόνηροι

Το Blogακι εχει ενα απλό και μοναδικό σκοπό ... να μπορούμε να εκφραζόμαστε και να ενημερωνόμαστε μεταξύ  φίλων όπως εγώ ξέρω ...ελεύθερα και χωρίς κάνεις να  προσβάλει η  να φιμώνει με το τι η με το τι θα θέλαμε να πούμε.  Απλά με 2 λόγια...Αμερόληπτα και χωρίς χουλιγκανισμούς χωρίς ο ένας να την πέφτει του άλλου με το τι εγραψε και με βαση τον σεβασμό πάντα στην ελεύθερη  έκφραση, την σκέψη, την γνώμη, την προσφορά και το έργο του αλλουνού...

Οπότε καλώς ήρθατε λοιπόν στο ΆστεγοςGPS που στην Αγγλικανή μεταφράζετε σε homeless GPS άλλα αντί αυτού προτίμησα  το NaviFree...κάτι άλλωστε που να εκφράζει όλους τους χρήστες και  χομπιστες του χώρου της πλοήγησης με GPS.

Οποίος με αγάπα και με εκτιμά όπως και εγώ μερικούς εκλεκτούς καλούς φίλους θα με βρουν εδώ. Φυσικά δεκτοί και οι άλλοι αναγνώστες που θα βρεθούν τυχαία  εδώ. 

Φιλικά Πάντα

Δημητρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε που εκφράσατε την άποψή σας

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.